8-627-49801

PASTERIZAVIMAS

Teikiame sulčių pasterizavimo paslaugas:

Sultys pakaitinamos iki 78-80 C. Ir išpilstomos į 5 l maišelius su kraneliu. Sulčių pasterizavimas atliekamas modernia vokiška įranga, kurioje sultys nėra tiesiogiai kaitinamos, o pirmiausia įkaitinamas šilumos nešėjas (vanduo), kuris tekėdamas nerūdijančio plieno vamzdeliais pakaitina sultis iki reikiamos temperatūros. šiuolaikinės automatikos sistemos, atjungia pakaitintas sultis, neleisdamos jų perkaitinti. Taip išsaugomas maksimalus vitaminų kiekis, bei išlaikomas natūralesnis sulčių skonis.

 

Sultis pilstome į 5 l maišelius su kraneliu.  Sultys maišeliuose galima laikyti 2 metus. Nebūtina laikyti rūsyje, galima ir kambaryje. Atidarytos, pakuotėje  nerūgsta iki 3 mėn., nes į maišelio vidų nepatenka oras. Pakuotė yra lengva, patogi transportuoti, bei laikyti namuose, galima laikyti ir kambario temperatūroje. Patogus dozavimas iš kranelio leidžia patiems vaikams įsipilti sulčių, priešingai negu iš stiklainio.

Sultis galima laikyti ir kartoninėse dėžutėse, užtenka įsigyti nors ir vieną dėžutę ir joje įstatyti vis kitą maišelį.). Taip tausojami ne tik jūsų pinigai bet ir aplinka. Svarbu maišelius laikyti neapšviestoje vietoje (nebūtinai visus laikyti dėžutėse).

 

Pasterizacijai reikalingas minimalus vaisių kiekis, apie 60 kg (3 dideli maišai). Sulčių pasterizavimas užima daug daugiau laiko negu išspaudimas, todėl rekomenduojama atvežti gėrybes ir mes jas apdorosime 1-2 dienų bėgyje ir jus informuosime. Taip taupysite brangų laiką laukdami eilėje. Sezono įkarščio metu galime nespėti apdoroti visų atvežtų gėrybių, todėl tikslesnę informacija apie eilę suteikiama spaudykloje arba telefonu.